Af en toe hoor ik het nog om me heen: “duurzaam = duur”. Verantwoorde kleinigheidjes lijken soms lastig te vinden. Het klopt, voor de €1 (wegwerp) cadeautjes moet je niet bij ons zijn. Elk cadeau van Koester the Kid heeft een mooi verhaal. Met liefde en zorg gemaakt. Bij ons kom je voor een goed cadeau. Alle producten zijn op één of andere manier duurzaam geproduceerd en daarvoor betaal je een eerlijke prijs. Toch kun je bij ons zeker ook terecht voor schoencadeautjes en kleinere pakjes. Hierbij 10 x Duurzame Sinterklaas cadeautjes tot €15. Natuurlijk ook zeer geschikt als cadeau voor een kinderfeestje of verjaardag.

 1. Neorgrün Klei Set | €14,90
  Een zorgvuldige selectie van natuurlijke grondstoffen garanderen milieu- en allergievriendelijke klei. 100% organic en vegan.
 2. Holztiger Houten Dieren Kameel | €11,95
  De houten dieren van Holztiger zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Het merk staat voor speelwaarde, veiligheid en hoge kwaliteit. De Kameel is alvast een mooi begin van het kerststalletje.
 3. PlanToys Houten Brandweerauto | €13,95
  De PlanToys houten brandweerauto wordt gemaakt van rubberboomhout, afkomstig van rubberbomen die geen latex meer produceren. Voorheen werden de oude plantages platgebrand om ruimte te maken voor nieuwe rubberbomen. Nu worden de bomen gekapt en hergebruikt.
 4. Quutopia Badpuzzel Walvis | €10,99
  Deze badpuzzels zijn gemaakt van zacht schuim waardoor ze blijven drijven. Maak ze nat en druk ze eenvoudig tegen je douche of badrand om je eigen creaties te maken.
 5. Green Toys Springtouw | €13,50
  Gemaakt van 100% gerecycled plastic en biologisch katoen. Door kinderen juist in het najaar buitenspeelgoed cadeau te doen stimuleer je ze om de deur uit te blijven gaan.
 6. Green Toys Sleepboot | €13,90
  Neem deze sleepboot lekker mee naar buiten, varen door de waterplassen. Daarna kan hij zo in de vaatwasser en is hij weer klaar voor de badkuip.
 7. Green Toys Raceauto | €10,50
  Dankzij het sterke, waterbestendige materiaal en het ontbreken van metalen onderdelen is de raceauto geschikt om zowel binnen als buiten mee te spelen. 
 8. Plan Toys Balansspel | €14,95
  December is spelletjes maand. Stimuleer de motorische ontwikkeling en fijne motoriek met deze PlanToys houten balansboom.
 9. Green Toys Duikboot | €14,90
  Met goed badspeelgoed spelen ze ook het laatste uurtje van de dag nog even heerlijk. Gemaakt van 100% gerecycled plastic.
 10. Quut Cana Gieter | €12,99
  Regenbroek aan en gaan! Ook in het najaar lekker naar buiten, met water spelen, modder maken, vies worden.