Af en toe hoor ik het nog om me heen: “duurzaam = duur”. Verantwoorde kleinigheidjes lijken soms lastig te vinden. Het klopt, voor de €1 (wegwerp) cadeautjes moet je niet bij ons zijn. Elk cadeau van Koester the Kid heeft een mooi verhaal. Met liefde en zorg gemaakt. Bij ons kom je voor een goed cadeau. Alle producten zijn op één of andere manier duurzaam geproduceerd en daarvoor betaal je een eerlijke prijs. Toch kun je bij ons zeker ook terecht voor schoencadeautjes en kleinere pakjes. Hierbij 10 x Duurzame Sinterklaas cadeautjes onder de €15.

Van links naar rechts:

 1. Neorgrün Klei Set | €14,90
  Een zorgvuldige selectie van natuurlijke grondstoffen garanderen milieu- en allergievriendelijke klei. 100% organic en vegan.
 2. Holztiger Houten Dieren Kameel | €11,95
  De houten dieren van Holztiger zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Het merk staat voor speelwaarde, veiligheid en hoge kwaliteit. De Kameel is alvast een mooi begin van het kerststalletje.
 3. PlanToys Houten Brandweerauto | €13,95
  De PlanToys houten brandweerauto wordt gemaakt van rubberboomhout, afkomstig van rubberbomen die geen latex meer produceren. Voorheen werden de oude plantages platgebrand om ruimte te maken voor nieuwe rubberbomen. Nu worden de bomen gekapt en hergebruikt.
 4. Quutopia Badpuzzel Walvis | €10,99
  Deze badpuzzels zijn gemaakt van zacht schuim waardoor ze blijven drijven. Maak ze nat en druk ze eenvoudig tegen je douche of badrand om je eigen creaties te maken.
 5. Green Toys Springtouw | €13,50
  Gemaakt van 100% gerecycled plastic en biologisch katoen. Door kinderen juist in het najaar buitenspeelgoed cadeau te doen stimuleer je ze om de deur uit te blijven gaan.
 6. Blafre Etui | €9,95
  Nuttige cadeautjes zijn zeker niet minder leuk. Een nieuwe etui is nóg specialer wanneer je deze van de Sint hebt gekregen. Doordat deze etui geen donkere voering heeft kun je de potloden en pennen goed zien en vis je gemakkelijk je favoriete kleur eruit.
 7. Green Toys Sleepboot | €13,90
  Een hit voor in de badkuip of om mee te varen door de waterplassen. Gemaakt van 100% gerecycled plastic.
 8. Green Toys Raceauto | €10,50
  Dankzij het sterke, waterbestendige materiaal en het ontbreken van metalen onderdelen is de raceauto geschikt om zowel binnen als buiten mee te spelen. 
 9. Waytoplay Uitbreidingsset | €9,00
  Blaas ‘oud’ speelgoed weer nieuw leven in en geef iets dat aansluit op wat het kind al heeft. De Waytoplay Uitbreidingssets zijn aan twee kanten bedrukt en bieden volop nieuwe mogelijkheden.
 10. Lubulona Houten Auto met Poppetje | €9,90
  De Lubulona houten auto heeft geen bedrukking en kan dus alles zijn. Doordat het poppetje ook geen gezichtsuitdrukking heeft kan je kind zelf invullen of het houten figuurtje vrolijk, boos, verdrietig of bang is.