Inpakken en versturen

We pakken cadeau’s graag voor je in. Kies bij het desbetreffende product voor je favoriete cadeaupapier. Je kan kiezen uit een feestelijke beestenboel, de gouden bijen voor stichting ‘Bijen is leven’ of sfeervol en humoristisch Sinterklaaspapier. Al ons cadeaupapier is FSC gecertificeerd. Meerdere cadeautjes voor verschillende momenten? We doen er een kaartje bij zodat je precies weet wat er in zit. Er is ook ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Wil je een cadeau rechtstreeks naar de ontvanger sturen met een eigen berichtje? Ook dat is mogelijk. Geef de gewenste tekst door bij de papierselectie op de productpagina. Wij zorgen ervoor dat de bestelling mooi wordt verpakt en de factuur er niet bij in zit. Deze ontvang je digitaal.

Cadeaubon

Er is er één jarig! Of zwanger! Er is een kindje geboren, een zwemdiploma behaald… Wat de aanleiding ook is, met een Koester the Kid cadeaubon geef je zowel het kind, de ouders en de wereld een goed cadeau. Het is origineel en je duwt iemand op subtiele wijze in de juiste richting. Via deze pagina kan je een cadeaubon bestellen met een waarde naar keuze. Eventueel kan je de cadeaubon rechtstreeks per e-mail verzenden naar de gelukkige. Vragen over de cadeaubon? Laat het ons weten!