Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen vanaf €50 binnen Nederland en België krijg je de verzendkosten van ons cadeau.

Koester the Kid verzendt alle post en pakketten met de premium service van PostNL of DHL. Je ontvangt van ons een Track & Trace code zodat je jouw bestelling altijd kan volgen.

Voor bestellingen onder de €50 zijn de verzendkosten als volgt:

Nederland
Brievenbuspakket: €3,95
Pakket:  €5,95

België:
Pakket: €8,95

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Dat kan! Kies tijdens het afrekenen voor ‘afhalen in Groningen’. Stuur ons vervolgens een bericht om een dag en tijd af te spreken via het contactformulier.

Adres:
Barkmolenstraat 121
9723 DD Groningen

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Producten die op voorraad zijn, ontvang je binnen 1 à 2 werkdagen nadat Koester the Kid je betaling ontvangen heeft. Wanneer je bestelling is verwerkt door PostNL of DHL ontvang je een track en trace code waarmee je het pakket kunt volgen.

Verzendt Koester the Kid internationaal?

Wij verzenden wereldwijd en afhankelijk van je locatie betaal je vanaf €150 of €300 geen verzendkosten. Waar mogelijk versturen we post en pakketten verzekerd met de premium service van PostNL International. Voorzien van een Track & Trace code zodat je jouw bestelling kunt volgen.

We’re able to ship internationally to most countries. In case your country is not availabe in the checkout process, please contact us.

Kan ik een bestelling als cadeau laten bezorgen?

Ja, dat kan zeker! Wil je deze rechtstreeks naar de ontvanger sturen met een persoonlijke boodschap? Geef deze boodschap dan tijdens het afrekenen door in het opmerkingenveld. Wij zorgen er voor dat de bestelling mooi wordt verpakt en de factuur er niet bij in zit. Deze ontvang je digitaal.

 

Ruilen en retourneren

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, wat nu?

Wanneer je iets anders hebt ontvangen dan wat je besteld hebt neem dan direct contact met ons op. Wij sturen je dan zo snel mogelijk het juiste artikel toe met een gratis retourlabel.

Kan ik artikelen ruilen?

Om ruilingen vlot en duidelijk te laten verlopen kan je de artikelen die je wilt ruilen retourneren. Op deze pagina lees je hoe dat werkt. Zodra wij de artikelen retour hebben ontvangen krijg je het aankoopbedrag terug. Ondertussen kan je via de reguliere bestelwijze de gewenste artikelen/maten opnieuw bestellen.

Hoe kan ik artikelen retourneren?

Artikelen die niet naar wens zijn, kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. De kosten en risico’s van het retourneren zijn voor rekening van de klant. Wij verzoeken je om de pakbon of een notitie met je ordernummer en reden van retour aan de zending toe te voegen. Zo weten we van wie deze afkomstig is.

Het retouradres is:

Koester the Kid
Barkmolenstraat 121
9723 DD Groningen

Zodra de retourzending bij ons binnen is ontvang je een bevestiging. Het aankoopbedrag van de retourzending (minus eventueel betaalde verzendkosten) wordt binnen 14 dagen gecrediteerd.

Voorwaarden retourzending

  • het artikel is verpakt in originele verpakking met aangehechte kaartjes
  •  het artikel is ongebruikt
  • de retourzending is voldoende gefrankeerd.

Als de artikelen niet voldoen aan bovenstaande punten, dan kunnen wij de artikelen helaas niet verwerken. De artikelen worden dan op kosten van de afzender teruggestuurd.